Adverteren op thedigitalistas.com?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op thedigitalistas.com

The Digitalistas is een internationaal online magazine. De naam is afgeleid van de woorden 'digitaal' en' fashionistas'. Een echte 'Digitalista' is uniek en authentiek maar staat wel met beide benen in de moderne digitale wereld. Op Digitalistas.nl worden onderwerpen behandeld die dicht bij de bloggers zelf staan zoals fashion, beauty, lifestyle, travel en food. De toon is kritisch, maar altijd met een vleugje humor. De digitalistas willen inspireren en hun eigen ervaringen delen met de bezoekers op dezelfde manier als dat ze met hun vriendinnen delen. Hun motto is: When the world wants you to take it too seriously, come over here and we’ll show you a good time!

doelgroep van thedigitalistas.com

20-45 jaar

kosten van adverteren op thedigitalistas.com

Op thedigitalistas.com kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die thedigitalistas.com te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers