Adverteren op thepostonline.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op thepostonline.nl

ThePostOnline is een site ter bevordering van opinie, debat en de vrije meningsuiting op het internet. De site spreekt een grote groep internetters aan die interesse heeft in debat en in het vormen van een opinie. ThePostOnline bewijst dat er behoeft is aan een weblog waar opinies van alle kleuren en stromingen kunnen worden gelezen. En tevens een podium biedt voor serieuze discussie en debat op hoogstaand niveau zonder te worden gestoord door een cultuur van al te kwetsende of agressieve reacties.

doelgroep van thepostonline.nl

Man, leeftijd 25 - 45 jaar, middelbaar tot hoger opgeleid.

thepostonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij

kosten van adverteren op thepostonline.nl

Op thepostonline.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die thepostonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers