Adverteren op tijdschriftmarkant.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op tijdschriftmarkant.nl

Markant is een journalistiek maandblad met informatie, achtergronden en opinies over ontwikkelingen in de ondersteuning van mensen met een beperking. De artikelen uit Markant verschijnen ook op deze website, die de lezer bovendien op de hoogte houdt van de actualiteit. Leden van de VGN kunnen in de rubriek U zelf persberichten publiceren.

doelgroep van tijdschriftmarkant.nl

Managers en beleidsmakers in de gehele zorg aan gehandicapten (alle beslissers in de gehandicaptensector). Alle stichtingen in Nederland die verblijven, tehuizen en instellingen beheren. Professionele deskundigen of beroepsbeoefenaren die werken in de zorg en dienstverlening aan mensen met een (verstandelijke) handicap, zoals orthopedagogen, psychologen, artsen, pedagogen, fysiotherapeuten, logopedisten en avg’s. Ouders van gehandicapten en ouderverenigingen. Studenten, scholen en bibliotheken. MEE’s, Riagg’s en gemeenten. Ambtenaren, wetenschappers en politici.

tijdschriftmarkant.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg

kosten van adverteren op tijdschriftmarkant.nl

Op tijdschriftmarkant.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tijdschriftmarkant.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Leden van de VGN ontvangen 20% korting wanneer ze op de website adverteren. Is het voor u niet mogelijk om een kant-en-klare banner aan te leveren dan kunnen wij deze voor u ontwerpen en maken. Kosten voor een GIF-banner: € 90 excl. BTW.

voorwaarden

Aanleveren met url.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers