Adverteren op tina.nl

Tina.nl bestaat uit de pijlers 'Doe & Win', 'Agenda & Prikbord' en 'Downloads'. De bezoekster vindt er o.a. het laatste Tina-nieuws, heel veel win-acties, de leukste spelletjes, grappige en interessante filmpjes, lieve Tina kaartjes en een leuke strip.

doelgroep van tina.nl

De doelgroep van Tina.nl zijn alle meiden tussen de 7 en 12 jaar. Tina-meiden zijn gewone, leuke, spontane meiden die graag lachen met vriendinnen, experimenteren met make-up, wegdromen bij een romantische tv-serie, zwijmelen over hun idool en winkelen met haar vriendinnen of moeder.

tina.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, mode en lifestyle en entertainment en reality

kosten van adverteren op tina.nl

Op tina.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tina.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers