Adverteren op tipswerkendeouders.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op tipswerkendeouders.nl

Op TipsWerkendeOuders.nl kunnen (aanstaande) werkende ouders met kinderen tot en met de schoolgaande leeftijd handige informatie vinden over het combineren van werk en gezin. De website geeft veel relevante informatie over de zwangerschap, baby-, peuter- en schoolgaande leeftijd. Onder meer dankzij de nuttige informatie en de regelmatige columns van diverse ouders komen lezers graag terug op de website. Via de tweewekelijkse nieuwsbrief aan 37.000 lezers worden werkende ouders op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, leuke items en herkenbare columns. TipsWerkendeOuders is sinds de oprichting in 2008 uitgegroeid tot het grootste online platform voor werkende ouders.

doelgroep van tipswerkendeouders.nl

Vrouw, leeftijd 20 - 45 jaar.

tipswerkendeouders.nl richt zich op mensen die interesse hebben in familie en ouderschap

kosten van adverteren op tipswerkendeouders.nl

Op tipswerkendeouders.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tipswerkendeouders.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers