Adverteren op tlc.nl?

vanaf € 3.000,00

Adverteren op tlc.nl

TLC is dé non-fictie en lifestyle entertainment tv-zender voor vrouwen. Wereldwijd bereikt de zender ruim 90 miljoen huishoudens in meer dan 150 landen en is daarmee de grootste vrouwenzender ter wereld. TLC is fris en anders. De zender vertelt prachtige, ontroerende, soms gedurfde, maar altijd oprechte verhalen. De zender brengt een unieke mix van opvallende en bijzondere karakters; talentvolle taartenbakkers, extreme koopjesjagers, stijlvolle modegoeroes en veeleisende bruiden. Zij fascineren en bieden perspectieven op onderwerpen die de ene keer gewoon zijn en de andere keer buitengewoon. TLC brengt je het echte leven, net even anders bekeken. Naast zenderinformatie biedt TLC.nl achtergrondinfo over de programmering, foto- en videocontent en kunnen bezoekers meedoen aan win-acties.

kosten van adverteren op tlc.nl

Op tlc.nl kun je al adverteren vanaf € 3.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tlc.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

wallpaper, take-over, minisite en microsite op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers