Adverteren in Toiletpanelen?

Standaard vanaf € 17,70

Onze vanaf prijs € 16,82

Adverteren in Toiletpanelen

Boomerang Media is sinds 1993 bekend als exploitant van indoor media in verschillende locaties zoals sportscholen, universiteiten, cafés en bioscopen. De bekendste vorm hiervan is misschien wel de freecards in kaartenrekken. Naast deze freecards heeft Boomerang Media ook posterpanelen en toiletreclame op een veelheid aan locaties tot zijn beschikking.

kosten van adverteren in Toiletpanelen

Via Toiletpanelen kun je al adverteren vanaf € 16,82 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 286 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

In totaal zijn er ongeveer 1300 posterframes te vinden op bijna 500 top-locaties en geplaatst in toiletten of strategische plekken in de toiletruimte.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers