Adverteren op tonmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op tonmagazine.nl

TON Magazine heeft met een oplage van 140.100 exemplaren het grootste bereik in de
transportsector. Deze 2-maandelijks uitgave wordt samengesteld door onafhankelijke journalisten die bekend zijn met het werk, de mensen en de organisaties binnen de sector.
TON Magazine belicht wat er binnen de branche speelt en bericht over de mens in en na het werk, geeft feiten en meningen, wet en regelgeving, werk en welzijn en biedt service en informatie. TON wordt gratis toegestuurd aan alle deelnemers in het Pensioenfonds Goederenvervoer. De leden van TLN en VVT ontvangen TON magazine ook gratis.

doelgroep van tonmagazine.nl

Mensen in transport en logistiek.

tonmagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op tonmagazine.nl

Op tonmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tonmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers