Adverteren op topbedrijfsfeest.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op topbedrijfsfeest.nl

TopBedrijfsfeest! is dé inspiratiebron en wegwijzer voor bedrijven van boven de 20 werknemers, voor het organiseren van groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en evenementen voor zakenrelaties. Van lekker eten tot musea en van heerlijk relaxen tot actief en educatief. TopBedrijfsfeest! geeft tips en (fiscale) adviezen, inspireert, is overzichtelijk, compleet en is inhoudelijk afgestemd op de informatiebehoefte van de doelgroep.

doelgroep van topbedrijfsfeest.nl

Doelgroep zijn de bedrijven met meer dan 20 werknemers. Het Nederlandse bedrijfsleven telt meer dan 40.000 geregistreerde bedrijven met meer dan 20 werknemers. Al deze 40.000 bedrijven ontvangen eens in de twee jaar een actuele editie van de inspiratiegids TopBedrijfsfeest! De jaargids wordt gestuurd aan de voorzitter van de Personeelsvereniging en directie van 20.000 geselecteerde bedrijven met meer dan 20 werknemers. Voor uw organisatie bereikt TopBedrijfsfeest een commercieel interessante groep beslissers.

topbedrijfsfeest.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, zakelijk en overheid en rechten

kosten van adverteren op topbedrijfsfeest.nl

Op topbedrijfsfeest.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die topbedrijfsfeest.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers