Adverteren op topproduct.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op topproduct.nl

Topproduct.nl is al sinds 1999 de aangewezen plek voor aankoop-informatie voor ondernemers van Nederland. Het biedt een uitstekend platform om ondernemers te bereiken die zich aan het oriënteren zijn voor de aanschaf van producten. Naast de database met alle in Nederland verkrijgbare auto’s met geel en grijs kenteken is ook een database met alle IT- en telecomproducten aanwezig op Topproduct.nl. Er zijn meer dan 100.000 verschillende producten met hun technische specificaties te vinden op de site.

doelgroep van topproduct.nl

Bezoekers van de website Topproduct.nl zijn voornamelijk ondernemers, zowel mannen als vrouwen, die zich in de oriëntatiefase van het aankoopproces van een product of dienst bevinden of heel gericht op zoek zijn naar het juiste product voor de juiste prijs.

kosten van adverteren op topproduct.nl

Op topproduct.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die topproduct.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

unieke bezoekers: 25.000 / impressies: 175.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers