Adverteren op totaaltv.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op totaaltv.nl

www.TotaalTV.nl is één van die weinige sites die zo constant een trouwe schare aan bezoekers vast kan houden. Totaal TV is er zelfs een kei in! Adverteerders waarderen de site hierdoor, maar natuurlijk ook vanwege de impactvolle formaten die 100% passen in de opzet van de site.

doelgroep van totaaltv.nl

De lezers zijn actieve downloaders, intensieve tv-kijkers, meer dan gemiddeld geinteresseerd in techniek en gadgets. Voornamelijk 35+ in een man/vrouw verhouding van 60/40.

totaaltv.nl richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op totaaltv.nl

Op totaaltv.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die totaaltv.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOM onderzoeksdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers