Adverteren via Tramreclame (op de tram)

Tramreclame in Den Haag is een buitenkans om een zeer divers publiek te bereiken! Van stadscentrum tot strand vervoeren de trams met jouw reclame boodschap zakelijk publiek en diplomaten, toeristen en dagjesmensen, scholieren en festivalbezoekers. De trams rijden in Den Haag, maar ook in omliggende plaatsen als Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Wateringen, Delft, Scheveningen en Kijkduin.

kosten van adverteren via Tramreclame (op de tram)

Via Tramreclame (op de tram) kun je al adverteren vanaf € 6.545,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Tramreclame (op de tram)

  • Den Haag

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Tramreclame op de buitenzijde van de voertuigen is dominant in het straatbeeld en trekt de aandacht van zowel reizigers als het verkeer om de tram heen. Bestickering is mogelijk rondom de ramen van de trams of rondom de hele tram voor extra zichtbaarheid.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers