Adverteren in Transport-online.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Transport-online.nl (nieuwsbrief)

“Het transport staat nooit stil!”, het is een veelgehoorde uitspraak. Echter het is wel waar, de transportwereld is een wereld die continu in beweging is en waar veel gebeurt. Ondernemers willen graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes in de bedrijfstak, maar ook de chauffeur en zijn achterban willen graag weten wat er in hun beroepsgroep allemaal leeft.
Transport Online verzorgt deze informatie voor de transport ondernemer. Maar ook voor de chauffeurs, de chauffeursvrouwen en de chauffeurskinderen is hier veel informatie en vertier te vinden.

doelgroep van Transport-online.nl (nieuwsbrief)

Professionals werkzaam op het gebied van Transport & Logistiek, zowel MKB binnen het groot bedrijf (expediteurs) dan wel koeriersdiensten.

kosten van adverteren in Transport-online.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Transport-online.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 5 keer per week op maandag t/m vrijdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers