Adverteren op Transport-online.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Transport-online.nl

“Het transport staat nooit stil!”, het is een veelgehoorde uitspraak. Echter het is wel waar, de transportwereld is een wereld die continu in beweging is en waar veel gebeurt. Ondernemers willen graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes in de bedrijfstak, maar ook de chauffeur en zijn achterban willen graag weten wat er in hun beroepsgroep allemaal leeft.
Transport Online verzorgt deze informatie voor de transport ondernemer. Maar ook voor de chauffeurs, de chauffeursvrouwen en de chauffeurskinderen is hier veel informatie en vertier te vinden.

doelgroep van Transport-online.nl

Professionals werkzaam op het gebied van Transport & Logistiek, zowel MKB binnen het groot bedrijf (expediteurs) dan wel koeriersdiensten.

kosten van adverteren op Transport-online.nl

Op Transport-online.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Transport-online.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers