Adverteren op Travel2travel.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Travel2travel.nl

Travel2Travel.nl is het portaal voor de reisbranche in Nederland – de pagina die elke medewerker in de reisbranche als opstartpagina zou moeten instellen. De pagina verzamelt het nieuws dat interessant is voor de branche en plaatst dit direct op de homepage. Tevens wordt deze nieuws headers naar ca. 1900 betrokkenen in de branche per e-mail doorgestuurd, die zo worden gestimuleerd de website te bezoeken. De nieuwtjes worden ook middels RSS aangeboden.

doelgroep van Travel2travel.nl

Professionals werkzaam in de reisbranche.

Travel2travel.nl richt zich op mensen die interesse hebben in reizen

kosten van adverteren op Travel2travel.nl

Op Travel2travel.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Travel2travel.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers