Adverteren in travelpro.nl (Nieuwsbrief) ?

prijs op aanvraag

Adverteren in travelpro.nl (Nieuwsbrief)

Het vakblad zijn voor alle reisprofessionals. In welke hoedanigheid dan ook. Reisagent, productmanager, inkoper, marketeer; heb je met het verkopen van reizen te maken, dan lees je TravelPro. Dat ons blad nog steeds gratis verstuurd word naar de reisagent is onze kracht, namelijk een 100% dekking van onze belangrijkste doelgroep. Ook zal het de oplettende lezer niet ontgaan zijn dat wij onze zaken steeds meer direct met buitenlandse partijen doen, zoals hotelketens of (regionale) verkeersbureaus. Dat verklaart de keuze voor een Engelstalige in plaats van de Nederlandse naam.

doelgroep van travelpro.nl (Nieuwsbrief)

alle medewerkers van reisbureau's,eigenaren en bedrijfsleiders van reisbureau's, midden en hogerkader van luchtvaart en scheepvaartmaatschappijen, touroperators,hotel en verkeersbureau's en andere organisaties die raakvlakken met de reiswereld hebben.

travelpro.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, zakelijk, reizen en auto en vervoer

kosten van adverteren in travelpro.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die travelpro.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in kunst en amusement, zakelijk, reizen en auto en vervoer te bereiken.

Opmerkingen van de uitgever

(Voorheen Reisburo Actueel).
Combinatie advertorial en banner: zie tariefkaart.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers