Adverteren op travelpro.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op travelpro.nl

Het vakblad zijn voor alle reisprofessionals. In welke hoedanigheid dan ook. Reisagent, productmanager, inkoper, marketeer; heb je met het verkopen van reizen te maken, dan lees je TravelPro. Dat ons blad nog steeds gratis verstuurd word naar de reisagent is onze kracht, namelijk een 100% dekking van onze belangrijkste doelgroep. Ook zal het de oplettende lezer niet ontgaan zijn dat wij onze zaken steeds meer direct met buitenlandse partijen doen, zoals hotelketens of (regionale) verkeersbureaus. Dat verklaart de keuze voor een Engelstalige in plaats van de Nederlandse naam.

doelgroep van travelpro.nl

Alle medewerkers,eigenaren en bedrijfsleiders van reisbureau's ,midden en hoger kader van luchtvaart en scheepvaartmaatschappijen, touroperators, hotels verkeersbureau's en andere organisatie die raakvlakken met de reiswereld hebben.

travelpro.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en reizen

kosten van adverteren op travelpro.nl

Op travelpro.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die travelpro.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

(Voorheen Reisburo Actueel).

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers