Adverteren op trekkerweb.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op trekkerweb.nl

Trekkerweb.nl is een begrip. Een populair, interactief platform met actueel nieuws, fraai film- en videomateriaal en alle wetenswaardigheden over de diverse trekkers en machines. Trekkerweb is altijd en overal aanwezig en boeit continu door nieuwe content.

doelgroep van trekkerweb.nl

Veel agrariërs, vrijwel alle loonwerkers, landbouwmechanisatiebedrijven en hun medewerkers zijn vaste bezoekers van deze populaire website.

trekkerweb.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren op trekkerweb.nl

Op trekkerweb.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die trekkerweb.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Exotische uitingen (site take-over, leaderboard XL, leaderboard expandable etc.) op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers