Adverteren op Trouw.nl

Het sleutelwoord van trouw.nl is betrokkenheid. Naast het laatste nieuws vindt de bezoeker er verdieping op het gebied van politiek, duurzaamheid, ecologie, religie en filosofie. Kortom, opinie en discussies over maatschappelijke onderwerpen, waarbij de redactie de bezoeker uitnodigt om ook mee te doen.

doelgroep van Trouw.nl

Trouw-lezers zijn betrokken en ruimdenkend. Geen zwevende idealisten, wel mensen met idealen. Deze hoogopgeleiden hebben geld en besteden dit graag aan kwalitatieve en authentieke producten. Zij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Tegelijk letten zij ook gewoon op hun portemonnee en zijn zij gevoelig voor onweerstaanbare aanbiedingen.

kosten van adverteren op Trouw.nl

Op Trouw.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Trouw.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOA onderzoeksdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Homepage takeover: tarief op aanvraag.

voorwaarden

Aanleveren:
Standaard materiaal 3 werkdagen
Homepage Takeover & Branded content 5 werkdagen

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers