Adverteren op truckstar.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op truckstar.nl

Truckstar.nl is een van de best bezochte Nederlandstalige transportsites. Op de website staat dagelijks nieuws, informatievoorziening over transportevenementen en foto- en videomateriaal. De database met foto's van Nederlandse vrachtwagens wordt gestaag uitgebreid. Van diverse reportages uit Truckstar Magazine is aanvullend beeldmateriaal te zien op de site. Wie werk zoekt als chauffeur kan een kijkje nemen op de vacaturepagina. Uiteraard is de website een perfect platform om alle ins en outs over het Truckstar Festival te communiceren.

doelgroep van truckstar.nl

Voor de bezoeker van Truckstar.nl is een vrachtwagen niet zomaar een voertuig waar hij zijn werk mee doet. Het is zijn leven. De Truckstar.nl bezoeker rijdt zowel nationaal als internationaal. Hij is geinteresseerd in sport, vooral auto- en motorsport. Autos en motoren mogen sowieso op zijn bijzondere aandacht rekenen

truckstar.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op truckstar.nl

Op truckstar.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die truckstar.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers