Adverteren op ttm.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op ttm.nl

Vaktijdschrift Truck & Transportmanagement (TTM) is een magazine voor de beide deelmarkten in het goederenverkeer over de weg: eigen vervoerders en beroepsvervoerders. Het blad informeert de lezer over bedrijfsauto’s en materieel in de vorm van testen, nieuwsberichten en productoverzichten en distributie cases, waarbij het accent sterk op praktijkervaring ligt. Tevens vindt u in TTM actuele informatie over het nationaal en internationaal verkeer.

doelgroep van ttm.nl

Eigen vervoerders en beroepsvervoerders.

ttm.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer en zakelijk

kosten van adverteren op ttm.nl

Op ttm.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ttm.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Alle uitingen dienen aangeleverd te worden met de url van de landingspagina.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers