Adverteren op tuinenbalkon.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op tuinenbalkon.nl

Tuinenbalkon.nl is een blog met veel praktische tips, trends en andere informatie over tuinieren en groen in de stad. Mathieu woont in Utrecht en heeft daar een kleine stadstuin van 12m2. Hij had zelf behoefte aan inspiratie voor tuinieren op de vierkante meter en zag die behoefte ook bij vrienden die ook in de stad wonen. Tegelijkertijd probeerde Olaf al een tijdje om zijn Amsterdamse dakterras wat groener te maken en, met wisselend succes, groenten en fruit te verbouwen. Zoekend op internet naar informatie bleek bijna veel daarvan of te summier of veel te specialistisch. Daarom startten Mathieu en Olaf in 2011 tuinenbalkon.nl. Op Tuinenbalkon.nl delen ze hun ervaringen en ontdekkingen en schrijven ze ook over uitdagingen en kansen van tuinieren in de stad. Hoe maak je het beste van je kleine balkon van 5m2 of je winderige dakterras midden in de stad. Daarnaast komen er veel groene trends en tips voorbij over tuinontwerp, tuindesign, verticaal tuinieren, dakakkers, en guerilla gardening. Ook houden Mathieu en Olaf de laatste tuingadgets en de zin en onzin daarvan goed in de gaten en recenseren ze de nieuwste tuinboeken en producten. Tuinenbalkon.nl is er voor iedereen die zin heeft om te tuinieren op de vierkante meter, beginner of expert.

doelgroep van tuinenbalkon.nl

Vrouw, leeftijd 20 - 50 jaar.

tuinenbalkon.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op tuinenbalkon.nl

Op tuinenbalkon.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tuinenbalkon.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers