Adverteren op tuinieren.nl

Tuinieren.nl is de buitengewoon groenste tuinwebsite van Nederland! Op deze website, gemaakt door de makers van magazine Tuinieren, kunnen tuinliefhebbers het hele jaar door praktische informatie en inspiratie vinden. Naar hartelust kunnen ze hier rondstruinen en ideeen opdoen voor tuin, (dak)terras en balkon. Ontwerpen, aanleggen, inrichten en het onderhouden van de tuin: alles is hier te vinden en te leren. En er is nog meer.
Tuinieren.nl is ook de eerste groene website waar je handige en korte instructievideos vindt waarin simpel antwoord wordt gegeven op verschillende tuinvragen. Hovenier Jurgen Smit, bekend van televisieprogrammas als Tuinieren met Kijkers en RTL Tuinmagazine, presenteert stap voor stap hoe je in de tuin aan de slag kunt.
Verder vind je op tuinieren.nl een nuttige en volledige plantenindex, boordevol plantinformatie- en fotos. De site brengt het laatste tuinnieuws, biedt informatie over diverse (groen)evenementen en herbergt een uitgebreide groenkalender waarin staat wanneer wat te doen in de tuin. Voor bezoekers die meteen aan de slag willen, is er een shop waar je handige artikelen kan aanschaffen.

doelgroep van tuinieren.nl

Tuinieren.nl wordt gemaakt voor een brede groep vrouwen en mannen tussen 25 en 45 jaar in de hogere welstandsklassen. De meesten hebben een eigen huis met tuin. Het zijn mensen die graag actief met de tuin aan de slag gaan, en er ook gul geld aan uitgeven. Ze doen dat vanwege een verhuizing of tuinrenovatie, of het zijn liefhebbers die het gehele jaar door actief zijn in de tuin. Tuinieren.nl wordt gemaakt voor zowel de beginnende als de (ver)gevorderde tuinier.

tuinieren.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op tuinieren.nl

Op tuinieren.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tuinieren.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers