Adverteren op turksekok.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op turksekok.nl

De website bevat Turkse recepten die stap voor stap in het Nederlands worden uitgelegd met behulp van foto’s. Je kan reageren op gerechten en daar wordt gretig gebruik van gemaakt door de thuiskoks, die op deze manier hun ervaringen en tips delen. TurkseKok heeft als doel om de Turkse keuken toegankelijker te maken voor de (Turks-) Nederlandse bevolking.

doelgroep van turksekok.nl

De website heeft als doel om de Turkse keuken toegankelijker te maken voor de (Turks-Nederlandse bevolking. Momenteel bevat de website tegen de 100 recepten en 600 foto’s

turksekok.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op turksekok.nl

Op turksekok.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die turksekok.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers