Adverteren op tuxx.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op tuxx.nl

Tuxx.nl is een zakelijk informatiebron van Nederland. Met 260.000 unieke bezoekers per maand behoort Tuxx bij de top 5 van meest bezochte B2B websites in Nederland.
Met haar unieke informatieaanbod voorziet Tuxx in een enorme behoefte. Dagelijks vinden duizenden professionals via zoekmachines hun weg naar de zakelijke informatiebron.
Zij vinden hier antwoord op hun ‘prangende’ vragen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bezoekers enorm tevreden zijn over Tuxx. Profiteer van deze uniek propositie en neem Tuxx op in uw campagne.

kosten van adverteren op tuxx.nl

Op tuxx.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tuxx.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Uniek bereik: 340.000 / pageviews: 550.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers