Adverteren op TV Deventer?

prijs op aanvraag

Adverteren op TV Deventer

Deventer TV zendt 7 dagen per week, 24 uur per dag uit. Overdag is de meest actuele editie van TekstTV (kabelkrant) te zien. TekstTV bestaat uit het laatste nieuws, politie- en agendaberichten. ‘s Avonds worden er afwisselende tv-programma’s vertoond, waaronder het nieuws, live projecten, diverse themagerichte series en reportages. Met volop aandacht voor cultuur, human interest, maatschappelijke trends en gebeurtenissen. Deventer en de omliggende dorpen staan hierbij steeds centraal. Deventer TV is zowel analoog, digitaal als via glasvezel te ontvangen in Bathmen, Colmschate, Deventer, Lettele, Diepenveen, Okkenbroek en Schalkhaar. Digitaal is Drtv ook in omliggende gebieden goed te ontvangen. De programma’s worden geregeld herhaald.

kosten van adverteren op TV Deventer

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de beste plek voor jouw televisiecommercial. Als ondernemer regel je dat namelijk het liefste zelf!

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die TV Deventer te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld.

verspreidingsgebied van TV Deventer

  • Bathmen
  • Colmschate
  • Deventer
  • Diepenveen
  • Lettele
  • Okkenbroek
  • Schalkhaar

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 109 TV zenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 70 landelijke en 38 regionale advertentiemogelijkheden op TV beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers