Adverteren op tvblik.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op tvblik.nl

TVblik is het portaal voor internettelevisie en daarmee het startpunt voor de online tvkijker. TVblik verzamelt het totale aanbod Nederlandse internettelevisie. De uitzendingen worden op gestructureerde en gebruiksvriendelijke wijze aangeboden aan de gebruikers. TVblik kent vele unieke functionaliteiten zoals het persoonlijke overzicht “mijn beste”, de dossiers en de wekkers.

doelgroep van tvblik.nl

online tvkijker

tvblik.nl richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op tvblik.nl

Op tvblik.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tvblik.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers