Adverteren op tweakers.net (mobile advertising)?

prijs op aanvraag

Adverteren op tweakers.net (mobile advertising)

Tweakers is de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland. De site brengt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar informatie over technologie, consumentenelektronica en daaraan gerelateerde onderwerpen. Tweakers behoort tot één van de drukst bezochte websites van het Nederlandstalige internet. Met actuele nieuwsberichten, product reviews en een zeer actieve community levert Tweakers een platform dat consumenten ondersteunt in het oriëntatie en –aankoopproces van gadgets, elektronica, games en IT-producten. Daarnaast bereikt de site ook een grote groep hobbyisten die actief discussiëren over gadgets, gebruikersoptimalisaties en vragen van andere gebruikers beantwoorden.

doelgroep van tweakers.net (mobile advertising)

De Tweakers doelgroep wordt gekenmerkt door 1) consumenten met een bovengemiddelde
interesse voor consumentenelektronica en technologie en 2) consumenten die zich bevinden in het oriëntatie en –aankoopproces en gericht op zoek zijn naar informatie over een bepaald product. De site wordt voornamelijk bezocht door mannen (±85%) in de leeftijdscategorie 20 tot 49 jaar met een bovengemiddeld besteedbaar inkomen. Bezoekers zijn vaak Innovators en Early Adaptors die een adviserende rol spelen tegenover vrienden en familie.

tweakers.net (mobile advertising) richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op tweakers.net (mobile advertising)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tweakers.net (mobile advertising) te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers