Adverteren in tweakers.net (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in tweakers.net (nieuwsbrief)

De site brengt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar informatie over technologie,
consumentenelektronica en daaraan gerelateerde onderwerpen. Tweakers behoort tot één van de drukst bezochte websites van het Nederlandstalige internet. Met actuele nieuwsberichten, product reviews en een zeer actieve community levert Tweakers een platform dat consumenten ondersteunt in het oriëntatie en –aankoopproces van gadgets, elektronica, games en IT-producten. Daarnaast bereikt de site ook een grote groep hobbyisten die actief discussiëren over gadgets, gebruikersoptimalisaties en vragen van andere gebruikers beantwoorden.

kosten van adverteren in tweakers.net (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die tweakers.net (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers