Adverteren op Twee Nul (Smartphone App)?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Twee Nul (Smartphone App)

TweeNul.nl, de amateurvoetbalsite van Noord Nederland heeft een gratis applicatie voor zowel iPhone als Android. Tweenul staat bekend om zijn actualiteit en volledigheid op het gebied van amateurvoetbal. De voetballiefhebber heeft nu ook via de applicatie altijd toegang tot dit nieuws.

kosten van adverteren op Twee Nul (Smartphone App)

Op Twee Nul (Smartphone App) kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Twee Nul (Smartphone App) te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

300.000 zijn de impressies

voorwaarden

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.
Aanleveren in HTML 5.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers