Adverteren op Tweenul.nl

De site tweenul.nl is dé amateurvoetbalsite voor Noord-Nederland. Op de website staat het actuele regionale amateurvoetbalnieuws, de KNVB-competitiestanden en
de uitslagen. Naast het nieuws en de standen kan men meedoen aan het voetbalspel. Dit spel wordt gespeeld volgens het ‘toto-spelconcept’: deelnemers kunnen elke week via de website voorspellingen doen van wedstrijden uit het regionale amateurvoetbal.

kosten van adverteren op Tweenul.nl

Op Tweenul.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Tweenul.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers