Adverteren in uitmetkinderen.nl (Nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 1.052,63

Onze vanaf prijs € 1.000,00

Adverteren in uitmetkinderen.nl (Nieuwsbrief)

UitMetKinderen.nl is in 2001 gestart en behoort ondertussen tot een van de topsites op het gebied van uitgaanstips in Nederland.
Met meer dan 1600 leuke uitjes, jaarlijks ca. 1000 jeugdvoorstellingen en honderden overnachtingsmogelijkheden. Er zijn verschillende zoekmogelijkheden die passen bij de vragen die bezoekers hebben: “Is er iets bij mij in de buurt, is het overdekt of wat past bij mijn budget?”
De doelgroep van de site bestaat uit ouders van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 15 jaar. Daarnaast wordt onze site in ook bezocht door actieve opa’s en oma’s en verzorgers van kinderen.

doelgroep van uitmetkinderen.nl (Nieuwsbrief)

De doelgroep van de site bestaat uit ouders van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 15 jaar. Daarnaast wordt onze site in ook bezocht door actieve opa’s en oma’s en verzorgers van kinderen.

uitmetkinderen.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en familie en ouderschap

kosten van adverteren in uitmetkinderen.nl (Nieuwsbrief)

In uitmetkinderen.nl (Nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die uitmetkinderen.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in kunst en amusement en familie en ouderschap te bereiken.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers