Adverteren op uitmetkinderen.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op uitmetkinderen.nl

UitMetKinderen.nl is in 2001 gestart en behoort ondertussen tot een van de topsites op het gebied van uitgaanstips in Nederland.
Met meer dan 1600 leuke uitjes, jaarlijks ca. 1000 jeugdvoorstellingen en honderden overnachtingsmogelijkheden. Er zijn verschillende zoekmogelijkheden die passen bij de vragen die bezoekers hebben: “Is er iets bij mij in de buurt, is het overdekt of wat past bij mijn budget?”
De doelgroep van de site bestaat uit ouders van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 15 jaar. Daarnaast wordt onze site in ook bezocht door actieve opa’s en oma’s en verzorgers van kinderen.

kosten van adverteren op uitmetkinderen.nl

Op uitmetkinderen.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die uitmetkinderen.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers