Adverteren op uitpaulineskeuken.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op uitpaulineskeuken.nl

Uit Pauline's Keuken is het foodblog voor culi's. Hier kan je terecht voor je dagelijkse dosis culi inspiratie. Je vindt er de lekkerste recepten, reviews van kookboeken, keuken tools, culinaire events en restaurant recensies. Pauline Weuring is het gezicht achter het blog en is een foodie pur sang. Pauline is erg creatief en dat zie je terug in de site. Zij bedenkt de recepten zelf en voorziet deze van mooie food foto's. Uit Pauline's Keuken wordt gelezen door voornamelijk vrouwen die allen de passie delen voor lekker eten en koken. De site is voor iedereen toegankelijk en biedt zowel eenvoudige recepten voor de beginner als moeilijke recepten voor de doorgewinterde keukenprins(es). Kortom Uit Pauline’s Keuken is voor iedereen die van lekker eten houdt!

doelgroep van uitpaulineskeuken.nl

vrouw, leeftijd 25 - 45 jaar

uitpaulineskeuken.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op uitpaulineskeuken.nl

Op uitpaulineskeuken.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die uitpaulineskeuken.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers