Adverteren in uitvaartmedia.com (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in uitvaartmedia.com (nieuwsbrief)

De dagelijkse e-mailnieuwsbrief van Uitvaart Media biedt de abonnees het allerlaatste nieuws super actueel in de mailbox.

doelgroep van uitvaartmedia.com (nieuwsbrief)

Uitvaartondernemers en –verenigingen, begraafplaatsen en crematoria, natuursteenbedrijven en steenhouwers, rijks-, provinciale- en gemeentelijke overheid, plantsoenendiensten, hoveniers en bloemisten, mortuaria en rouwcentra, kerkelijke instellingen en instellingen voor rouwbegeleiding.

uitvaartmedia.com (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij

kosten van adverteren in uitvaartmedia.com (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die uitvaartmedia.com (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in maatschappij te bereiken.

Opmerkingen van de uitgever

De banner is exclusief zichtbaar op elke dagelijkse e-mailnieuwsbrief van Uitvaartmedia.com voor een bepaalde periode van minimaal een maand.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers