Adverteren op uitvaartmedia.com?

vanaf € 250,00

Adverteren op uitvaartmedia.com

De website www.uitvaartmedia.com is dé onafhankelijke en actuele nieuwssite voor uitvaartondernemers, uitvaartverenigingen en overige branchegerelateerde
bedrijven en instellingen. De site biedt professionals uitvaartnoviteiten, praktische dossiers, evenementen, vacatures, beursoverzichten, cijfers en onderzoeksresultaten etc. zodat de doelgroep aanvullend op het vakblad optimaal wordt voorzien van informatie.

doelgroep van uitvaartmedia.com

Uitvaartondernemers en –verenigingen, begraafplaatsen en crematoria, natuursteenbedrijven en steenhouwers, rijks-, provinciale- en gemeentelijke overheid, plantsoenendiensten, hoveniers en bloemisten, mortuaria en rouwcentra, kerkelijke instellingen en instellingen voor rouwbegeleiding.

uitvaartmedia.com richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij

kosten van adverteren op uitvaartmedia.com

Op uitvaartmedia.com kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die uitvaartmedia.com te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

De banners zijn zichtbaar op elke webpage van de site en worden in een carrousel van maximaal 3 adverteerders getoond.
Bijzonderheden : Andere specifieke online advertising wensen zijn bespreekbaar.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers