Adverteren op Ukrant.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Ukrant.nl

Ukrant.nl is de website van de Universiteitskrant Groningen en biedt dagelijks het laatste nieuws, verlotingen, UKTV, UKDocs (bronmateriaal bij artikelen) universitaire mededelingen en blogs. Daarnaast biedt de website ruimte voor achtergrondinformatie en opinies van lezers. Ukrant.nl heeft ook Engelstalige pagina’s voor een groeiende groep niet-Nederlandse
studenten en medewerkers aan de Rijks Universiteit Groningen.

doelgroep van Ukrant.nl

Alle studenten en de wetenschappelijke en niet-wetenschappelijke medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen.

Ukrant.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op Ukrant.nl

Op Ukrant.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Ukrant.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

De website biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner op de homepage die in een carrousel van 3 stuks wordt getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers