Adverteren op uneto-vni.nl/ks?

vanaf € 250,00

Adverteren op uneto-vni.nl/ks

De website www.uneto-vni.nl/ks vormt hét online platform voor technische ondernemers en installatieprofessionals op het gebied van klimaat- en sanitair techniek. De site biedt dagelijks relevant nieuws, redactionele items, inspiratie, artikelen, agenda, graaddagen, online-artikelarchief enzovoort.

doelgroep van uneto-vni.nl/ks

Met K&S bereikt u installatieprofessionals die als directeur/eigenaar, kader- of lijnmanager of als installatie-adviseur werkzaam zijn bij kleine, middelgrote en grote installatiebedrijven op het gebied van klimaat- en sanitairtechniek. De disciplines waarmee deze bedrijven zich bezighouden zijn onder andere duurzaamheid, zonnewarmte, luchtbehandeling en -distributie, warmtetechniek, ventilatie, koudeopwekking, BIM, sanitaire voorzieningen, waterinstallaties en leidingsystemen.

kosten van adverteren op uneto-vni.nl/ks

Op uneto-vni.nl/ks kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die uneto-vni.nl/ks te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers