Adverteren op upcoming.nl

De razend populaire buzzsite Upcoming is in januari 2013 gelanceerd, maar nu al niet meer weg te denken uit de Facebook en Twitter timeline van vele Nederlanders. Upcoming verzamelt de populairste afbeeldingen, video's, tweets en andere internettrends en creëert daar eigen lijstjes mee. Denk daarbij aan de top 10 meest hilarische advertenties op Marktplaats, de raarste klachten van vakantiegangers of redenen waarom Willem-Alexander een baard moet laten staan.

doelgroep van upcoming.nl

De doelgroep van Upcoming bestaat voornamelijk uit early adopters en innovators.

kosten van adverteren op upcoming.nl

Op upcoming.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die upcoming.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOA onderzoeksdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers