Adverteren op Utilities.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op Utilities.nl

Via www.utilities.nl heeft men toegang tot nieuws, productinnovaties, de agenda en diverse catalogi. De abonnees hebben daarnaast toegang tot alle artikelen en de projectendatabase. Utilities.nl is voor hen een onmisbare bron van relevante, up-to-date informatie. Maandelijks verwelkomen wij duizenden unieke bezoekers die gezamenlijk meer dan 20.000 pagina’s raadplegen. Daar kunt u als adverteerder van profiteren! Het aantal banner posities is en blijft beperkt opdat iedere adverteerder de aandacht krijgt die men verdient.

doelgroep van Utilities.nl

(Hogere) management functies met verantwoordelijkheid omtrent de grote hoeveelheden gas, water en (duurzame) energie die door de organisatie stromen.

Utilities.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, dieren en natuur en overheid en rechten

kosten van adverteren op Utilities.nl

Op Utilities.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Utilities.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Naast de homepage is het mogelijk een banner te plaatsen op andere pagina’s van de website. Indien gewenst informeren wij u hier graag verder over. In de rubriek productinnovaties kunt u voor € 225,- per plaatsing uw productnieuws plaatsen, dit bericht blijft maximaal een half jaar op de website staan.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers