Adverteren op utnieuws.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op utnieuws.nl

UT Nieuws bericht over onderwijs, onderzoek, samenwerking met het bedrijfsleven, beleid en sociaal leven aan de Universiteit Twente alsmede over landelijke ontwikkelingen op het gebied van hoger onderwijs en de loopbanen van en arbeidsmarkt voor ingenieurs en sociaal-wetenschappers.

doelgroep van utnieuws.nl

Alle studenten en medewerkers van de Universiteit Twente alsmede bedrijfsleven.

utnieuws.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs en wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren op utnieuws.nl

Op utnieuws.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die utnieuws.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

De website biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een drietal banners op verschillend formaat welke ieder in een carrousel van maximaal 3 stuks worden getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers