Adverteren op uw-badkamer.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op uw-badkamer.nl

Er is één ruimte in huis die een ware inhaalslag heeft gemaakt en dat is de badkamer. UW Badkamer besteedt aandacht aan alle componenten die samen de perfecte badkamer vormen, zoals baden, douches, kranen, meubels, keramisch sanitair, (infrarood)sauna’s, stoomcabines, massagedouches, vloeren & wanden, verwarming en ventilatie, technische gadgets, accessoires en meer. Dat alles in de vorm van sfeervolle producties, achtergrondverhalen, interviews en inspirerende interieur-reportages. Uiteraard ontbreken de laatste trends op het gebied van styling en interieurarchitectuur niet

doelgroep van uw-badkamer.nl

De consument die op zoek is naar waardevolle informatie bij de aanschaf van nieuwe producten voor een badkamer. Bij een verbouwing of voor een nieuwe woning.

uw-badkamer.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op uw-badkamer.nl

Op uw-badkamer.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die uw-badkamer.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers