Adverteren op uw-haard.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op uw-haard.nl

De haard is hot. Zonder is het interieur niet compleet. Dat geldt niet alleen voor de woonkamer maar ook voor de keuken, badkamer, slaapkamer én tuin. UW Haard is sinds jaar en dag hét magazine voor consumenten, die zich op een kachel of haard willen oriënteren: gasgestookt, houtgestookt, elektrisch of op nieuwe brandstoffen zoals bio-ethanol. UW Haard besteedt
ruim aandacht aan noviteiten – overzichtelijk onderverdeeld per onderwerp – maar ook aan de praktische kant van het verhaal: rendement, rookkanalen, veiligheid en wet- en regelgeving.

doelgroep van uw-haard.nl

De consument waardevolle informatie bij de aanschaf van nieuwe producten voor een haard. Bij een verbouwing of voor een nieuwe woning.

uw-haard.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op uw-haard.nl

Op uw-haard.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die uw-haard.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers