Adverteren op uw-keuken.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op uw-keuken.nl

Hart van het huis is en blijft de keuken. UW Keuken biedt alle informatie voor een op maat gesneden ontwerp. UW Keuken geeft praktische tips over indelen en inrichten én het allerlaatste nieuws over de afzonderlijke bouwstenen, zoals onder andere werkbladen, kasten, kranen, spoelbakken, apparatuur, kookgerei, vloeren & wanden en ventilatie. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor de duurzame- en milieuvriendelijke keuken . Uiteraard ontbreekt ook de culinaire kant van het verhaal niet; een keuken is tenslotte in de eerste plaats bedoeld
om in te koken.

doelgroep van uw-keuken.nl

De consument die op zoek is naar waardevolle informatie bij de aanschaf van nieuwe producten voor een keuken. Bij een verbouwing of voor een nieuwe woning.

uw-keuken.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op uw-keuken.nl

Op uw-keuken.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die uw-keuken.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers