Adverteren op Vaart.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Vaart.nl

De totaal vernieuwde site Vaart.nl is de eerste uitgebreide online community voor professionals uit de maritieme sector! Vaart.nl stelt zich tot doel om mensen uit de maritieme sector
met elkaar informatie te laten delen over alles wat speelt in de maritieme sector. Vaart speelt hiermee in op de maatschappelijke trend waarbij de directe omgeving meer en meer als leidraad fungeert en men met elkaar kan netwerken. Zo kunnen leden een profiel aanmaken en dit profiel linken aan profielen van anderen in hun sociale netwerk. Het netwerk komt tegemoet aan de persoonlijke voorkeuren van gebruikers en verschaft informatie over alles wat bij het schippersvak komt kijken, alles over varen, leveranciers informatie, ondernemerschap, kinderen op internaten en tal van andere dienstverlenende organisaties, geleverd door de leden zelf en door de redactie van Vaart.nl. Met daaraan gekoppeld de vrachtindicator is Vaart.nl de
communitywebsite voor de binnenvaartschipper!

kosten van adverteren op Vaart.nl

Op Vaart.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Vaart.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Per orderbevestiging wordt € 3,50 administratiekosten gerekend.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers