Adverteren op vacant.nl

Vacant stelt werkzoekenden in staat snel de juiste baan te vinden door een makkelijk en snel doorzoekbaar aanbod van duizenden actuele vacatures. Daarnaast biedt Vacant kandidaten de mogelijkheid hun CV achter te laten en zich zo te laten benaderen door werkgevers.

Vacant is van oudsher een bekende naam op het gebied van vacaturewerving. Begonnen als wekelijkse krant, heeft Vacant zich inmiddels ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers op de digitale vacaturemarkt. De internetactiviteiten zijn in 1996 gestart en Vacant is inmiddels een vertrouwd medium voor vacatures op internet.

kosten van adverteren op vacant.nl

Op vacant.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vacant.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers