Adverteren op vacant.nl

Vacant is al sinds 1996 een vacaturebank. Ooit begonnen op papier en sinds 1999 met een website. Binnen de branche neemt zij dan ook een zeer prominente plaats in.

doelgroep van vacant.nl

actief werkzoekenden.

kosten van adverteren op vacant.nl

Op vacant.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vacant.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

De skyscraper en square posities worden in carrousels van maximaal 5 banners geplaatst welke om beurten op de betreffende banner positie worden weergegeven. Hierdoor wordt een spreiding van het aantal pageviews gerealiseerd. Bijvoorbeeld; de skyscraper op Vacant heeft 150.000 views per maand. Bij een carrousel van 5 banners, wordt uw banner bij 1/5e van het totaal aantal pageviews weergegeven, dus 30.000.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers