Adverteren op Vakantiehuiswinkel.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Vakantiehuiswinkel.nl

Vakantiehuiswinkel is het grootste onafhankelijke platform voor recreatiewoningen en vakantiehuizen in Nederland. Bezoekers van de site zijn actief bezig met de aankoop of verkoop van (een) recreatiewoning(en). Het karakter van de site en de markt maakt dat de doelgroep voornamelijk uit financieel draagkrachtige mensen bestaat.

doelgroep van Vakantiehuiswinkel.nl

Vakantiehuiswinkel.nl bereikt op dit moment maandelijks tussen 25.000 unieke geïnteresseerden in recreatiewoningen. Het bereik van de website is zeer gericht en de kwaliteit van de bezoekers erg hoog. Dat blijkt enerzijds uit de statistieken waarbij een gemiddelde bezoeker meer dan 10 minuten op de website verblijft en meer dan 20 pagina’s bekijkt. Daarnaast horen wij van adverteerders en partners dat vakantiehuiswinkel.nl de meeste en beste reacties en aanvragen oplevert.
Naast de website is er een snel groeiend bestand van meer dan 3.000 profielen van mensen die op termijn een tweede woning willen kopen en over dit onderwerp door vakantiehuiswinkel geïnformeerd willen worden.

kosten van adverteren op Vakantiehuiswinkel.nl

Op Vakantiehuiswinkel.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Vakantiehuiswinkel.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers