Adverteren in vakbladfietsmarkt.nl - nieuwsbrief?

prijs op aanvraag

Adverteren in vakbladfietsmarkt.nl - nieuwsbrief

Fietsmarkt – informatief magazine voor de tweewielerbranche in Nederland en
België. De lezerskern bestaat uit zelfstandige detaillisten, franchiseketens,
retailorganisaties, importeurs, groothandelaren, fabrikanten en toeleveranciers in
de fiets- en scooterbranche. Fietsmarkt bereikt alle niveaus: inkopers, verkopers
en algemene leidinggevenden met beslissingsbevoegdheid. Zowel in éénmansen
franchisezaken als in hoofdkantoren van de toeleveranciers.

doelgroep van vakbladfietsmarkt.nl - nieuwsbrief

Zelfstandige detaillisten, franchiseketens, retailorganisaties, importeurs, groothandelaren, fabrikanten en toeleveranciers in de fiets- en scooterbranche.

vakbladfietsmarkt.nl - nieuwsbrief richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer, sport en fitness en winkelen

kosten van adverteren in vakbladfietsmarkt.nl - nieuwsbrief

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vakbladfietsmarkt.nl - nieuwsbrief te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in auto en vervoer, sport en fitness en winkelen te bereiken.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De nieuwsbrief verschijnt iedere maandag, m.u.v. feestdagen. Materiaal dat voor maandag 12.00 uur bij ons is aangeleverd, kan nog dezelfde dag worden verwerkt. * (Tarieven zijn geldig voor alle reserveringen die worden gedaan vóór eind oktober 2014) ** (Alle prijzen zijn excl. BTW)

voorwaarden

Afbeeldingen dienen te worden aangeleverd als JPEG-, EPS- of TIFF-bestand. Plaatsing geschiedt na betaling van de factuur. Meerdere uitingen voor de nieuwsbrief worden in één keer gefactureerd.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers