Adverteren op vakbladijs.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op vakbladijs.nl

Vakblad IJs! verschijnt vijf keer per jaar en zit iedere editie boordevol informatie over verschillende ijssmaken, over het ambacht, techniek, achtergrond en productinnovaties. Ook staat ieder nummer een ijssalon centraal. De redactie van vakblad IJs! maakt gebruik van de deskundigheid van de VAIJ, het IJscentrum, de Ital, de SVH Meesterijsbereiders en vele andere professionele instanties.

doelgroep van vakbladijs.nl

Een ieder die werkzaam is met ijs.

vakbladijs.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en eten en drinken

kosten van adverteren op vakbladijs.nl

Op vakbladijs.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vakbladijs.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

1 maand, korting bij langer lopende contracten.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers