Adverteren op vakbladkim.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op vakbladkim.nl

Keuken & -Interieur Magazine (KIM) is hét vakblad voor de keukenbranche sinds 1982. Uit meerdere onafhankelijke onderzoeken blijkt tevens dat KIM binnen de branche het best gelezen en meest gewaardeerde vakblad is. Het biedt ondernemersgerichte informatie over trends, branchecijfers, ontwikkelingen, vakbeurzen en nieuwe producten. Iedere uitgave van KIM heeft een vast aantal items en rubrieken, zoals 'formules', 'automatisering', 'vakbeurzen' en dergelijke. Daarnaast staat iedere uitgave in het teken van een thema. Hoewel ieder nummer van KIM aantoonbaar goed wordt gelezen bieden deze thema's een uitstekende mogelijkheid om uw producten of diensten onder de aandacht van onze lezers te brengen in een passende redactionele omgeving. Lezers van KIM zijn eigenaren en verkopers van keukendetailzaken, dan wel werkzaam in de keukenapparatuurbranche, werkbladenbranche, kookwinkels, keukenmontagebedrijven, bouwmaterialenhandel en interieurbranche.

doelgroep van vakbladkim.nl

eigenaren en verkopers van keukendetailzaken, dan wel werkzaam in de keukenapparatuurbranche, werkbladenbranche, kookwinkels, keukenmontagebedrijven, bouwmaterialenhandel en interieurbranche.

vakbladkim.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en mode en lifestyle

kosten van adverteren op vakbladkim.nl

Op vakbladkim.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vakbladkim.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers